Biografie

Over Susanne

Susannes grote passie is zingen. Op jonge leeftijd is ze altijd bezig geweest met muziek en met name musical. Ze zingt (uiteraard) het liefst met haar zusje en dat doet ze al zolang ze zich kan herinneren. 

Ze heeft jarenlang ervaring opgedaan door zanglessen (docent: o.a. Frank Hermans) M4U en de MusicAllFactory jongeren (docent: Vera Pluijlaar). De laatste jaren volgt ze zangles samen met haar zusje bij LokaalZes (docent: Arjan van Twisk). Ze is mezzosopraan maar heeft in ensembles verschillende partijen voor haar rekening genomen van alt tot sopraan.

Naast het vele zingen is Susanne werkzaam als chemicus bij Leadpharma. Een van de grote voordelen is dat ze tijdens haar werkzaamheden op het lab altijd mee kan zingen met de radio. Gelukkig hebben haar collega’s daar geen bezwaar tegen.  

“Zingen met mijn zusje op bruiloften is waar ik het meest van geniet. Het vieren van de liefde is het mooiste wat er is. Daar een passende bijdrage aan kunnen leveren is voor mij een grote eer.”

Susanne is zeer sociaal en houdt van organiseren. Ze is goed in staat mee te denken om een mooie, persoonlijke, muzikale indeling te maken voor jullie mooie dag.

Over Marieke

Zang en theater, daar wordt Marieke gelukkig van. Haar muzikaliteit heeft zij al vroeg ontwikkelt, met muziek- en musical lessen. Hier heeft zij geleerd op een harmonieuze wijze samen te zingen. 

Door de gedeelde passie met haar zus hebben ze veel samen kunnen oefenen en zijn ze goed op elkaar afgestemd:  

“We krijgen vaak te horen dat onze stemmen heel mooi bij elkaar kleuren.”

Met professionele zanglessen bij LokaalZes (docent: Arjan van Twisk) heeft Marieke naast samenzang ook haar solozang als sopraan verder verfijnd in de laatste jaren. 

Na verschillende prachtige bruiloften en andere gelegenheden waarbij Marieke de eer kreeg om te mogen zingen, werd het haar helemaal duidelijk:

“Dit is zo bijzonder, dit wil ik vaker doen!”

En zodoende is zij samen met haar zus op zoek gegaan naar een pianist.

Marieke luistert graag naar jullie wensen. Bovendien is ze gek op bruiloften. Voor haar is er dan ook niets mooiers dan dit te kunnen combineren met haar passie voor zingen!

Over Albert

Albert is pianist en komt uit Veldhoven. Al op jonge leeftijd had muziek een heel belangrijke plek in het leven van Albert. In eerste instantie is hij begonnen als organist, toetsenist en drummer. Later besloot hij zich toe te spitsen op piano spelen.

Sinds 1997 heeft hij als toetsenist en pianist zowel solo als in verschillende formaties ervaring opgedaan en opgetreden op diverse gelegenheden waaronder bruiloften en ceremonies. Door de jaren heen heeft hij hierdoor een uitgebreid repertoire opgebouwd. Zijn doel is om mensen gelukkig te maken met muziek.

Albert speelt onder andere moderne pop-, rock-, r&b- en soul-muziek. Hij houdt er ook van om bestaande liedjes op verzoek in een ander jasje te steken. Mocht u speciale verzoeknummers hebben dan studeert hij die met liefde in.

Begin 2021 besloot Albert om samen met zangeressen Susanne en Marieke de formatie “Chique Muzique” op te richten en sindsdien treden zij in die formatie op bruiloften, ceremonies en speciale gelegenheden op.

Foto: Patricia Fotografeert